mercoledì 16 novembre 2011

Fashion tendences




Moda isi are cursul ei cu povirnisuri, caderi bruste, ridicari tipatoare, intorsaturi neasteptate, din cele mai vechi timpuri si pina in prezent si-a facut de cap cum a vrut. Cind se plistiseste de schimbari inovatoare , face un salt in trecutul mai indepartat sau mai apropiat. Deschide usile dulapurilor celor care au trait citeva zeci, sute de ani urma si isi aminteste de trecut cu nostalgie recuperind pe ici colo cite ceva idei, apoi se impiedica de pantoful vreunei cenusarese, si realizaeza ca arata foarte cool, decizind astfel sa-l reintroduca in uz.
Dar nu trebuie sa uitam ca cei care promoveaza ideile de moda sintem noi, oamenii. Eu zic sa mai inventam cite ceva nou si sa-i propunem, mult stimatei doamne Moda. Sa facem apel la fantezie si sa mai tragem de sforile acesteia , intorcind-o pe toate laturile, ca poate-poate mai iese ceva nou la iveala, iar madamme Moda, trecind buimacita pe strada noastra, vede prin geam creatiile noastre si se complace cu acestea. Sau le scoatem la vreo licitatie, ca pe timpuri de criza economica, pare a fi si criza de idei noi... Si nici nu stii cum ideile tale inovatoare in materie de moda devin o actualitate a sezonului.

1 commento:

  1. dupa multe incercari de a lucra cu un site....am inteles ca e mai bine de lucrat cu un blog.....am motivele mele....multe sa spun asta.....

    RispondiElimina